20 Ekim 2014 Pazartesi

Bebek Giysileri Nasıl Olmalı

Bebek giysileri , bebeğinizin malzemeleri arasında belki de en fazla önem gösterilmesi gereken ürünlerdir. Peki bebek giysileri nasıl olmalı, bebek giysileri alırken nelere dikkat edilmeli ? İşte bu yazımızda bu sorularla ilgili paylaşımlarda bulunacağız.

Öncelikle minik bebeğiniz için alacağınız kıyafeti yaş grubunu da göz önünde bulundurarak almada büyük fayda var. Unutmayın, bebeğiniz inanılmaz bir hızla gelişecek ve siz kimi zaman bunu ön göremeyeceksiniz ! Yani hepimizin bildiği bir klişeyi dile getirmede fayda var : Azcık büyük al , seneye de giyer ! :) Farkındayım kimi annelerin pek hoşuna gitmeyecek bu ancak gerçekler ! Tabii ki çok abartı bol kıyafetlerden bahsetmiyoruz. Hafif paylı alırsanız hem bebeğiniz, hem de sizin bütçeniz için hayat daha güzel olur :) Elbette ki dar kıyafetler ise kesinlikle uzak durulması gerekenler sınıfında yer alıyor. Sakın ha sakın dar kıyafetleri tercih etmeyin.

Bebek kıyafetleri alırken bir diğer dikkat etmemiz gereken nokta ise kıyafetin yapıldığı kumaşlar ! %100 pamuklu ürünler güzel olabilir, tabii ki bir de organik pamuk denen bir olay var ki bulabiliyorsanız ve bütçeniz el verirse tadından yenmez. Ayrıca tüylü, yünlü vb. kumaşlardan kesinlikle özellikle bebeğinizin ilk yıllarında uzak durmanız uzmanlar tarafından öneriliyor. Çünkü bu tür kumaşlardan yapılan bebek giysileri , bebeğinizin boğazına kaçma riski bulunduruyor. Bu da hiç istemeyeceğimiz sonuçlarla bizi baş başa bırakabilir, o yüzden aman dikkat diyoruz.

Son olarak da bebek kıyafetlerimizin renklerine birazcık değinirsek hoş olur. Kız çocukları için genelde daha canlı sarı,kırmızı,pembe gibi renkler tercih edilirse bebeğinizin görünüşüne müthiş bir hava katabilirsiniz. Kız bebekleri zaten cıvıl cıvıl oluyor genelde :) Erkekler için ise biraz daha koyu olan mavi, siyah, gri tarzı renklerin daha çok yakıştığını belirtelim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder