16 Kasım 2014 Pazar

Bebek Giysileri Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Selamlar tekrardan , epeydir buluşamıyorduk sayın takipçiler. Ülkede bu aralar bi action yok, günler durgun geçiyor. Bugün Deniz Seki yakalandı en son , bilginize :) Havalar ise Perşembe soğuyacak, dolayısıyla bilginize efenim, yavrularımızı ve kendimizi koruyalım ! Bugünkü konumuz bebek giysileri olacak. Evvelki yazılarımızda birkaç kez bahsetmiştik aslında bu konuya ama bugün sırf bebek giysileri üzerine bir yazı yazalım istedim. Kız bebek kıyafetleri ve erkek bebek kıyafetleri modeline ve cinsine göre farklılılar gösterebiliyor, ikisini ortak olarak inceleyelim istiyorum.

Bebek elbiseleri alırken dikkat etmemiz gereken bir çok farklı unsur bulunuyor. Bunlardan bir tanesi bebek kıyafetinin kumaşının özellikleri. Bebeğinize giysi alırken öncelikle lütfen kumaşına dikkat ediniz. %100 pamuktan yapılan ürünler bebeğiniz için tercih edilen ürünler olmalı. Mümkünse organik kumaştan yapılmalı, bu tarz bebek giysilerini tercih edin derim, ancak bu tip ürünler birazcık pahalı olabiliyor, paranız varsa kaçınmayın ancak. Ayrıca aldığınız kıyafet bebeğinizin vücudunu sarıp sarmalamamalı, sonuçta mumya değil bebek :) Çok fazla sıkan kumaşlar hem bebeğinizin canını sıkacak, hem de vücudunda olumsuz etkiler oluşturacaktır. Bir diğer nokta ise kesinlikle tüylü ve yünlü ürünler almayalım sevgili takipçiler. Bu tarz ürünler, eline aldığı her şeyi ağzına götürmeye gayet hevesli olan miniklerimiz için hakikaten çok riskli. Boğazına kaçabilecek bir yün veya tüy istenmeyen sonuçlara sebebiyet verebilir o yüzden kaçınalım.

Bebek giysisi alırken giymekte zorlandığı, sevmediği kıyafetleri ise üzerlerindeki resimlerle bebeğinize sevdirebilirsiniz. Küçükken hiç giymediğim bir pijamayı annemin zoruyla birlikte üzerindeki karaktere kendi ismimi vererek vazgeçilmezlerim arasına sokmuştum ! Ya çok sevdiği karakterli bir ürün alın ya da az önce dediğim yöntemi uygulayın ve karakterlere isim atfedin, hakikaten çok etkili oluyor. Renk olarak ise çok uçuk olmadığı sürece pembe harici tüm renkler bu seneler moda, erkek çocuklar için tercih edilebilir. Kız çocuklar için ise renk kavramı gözetmeye gerek yok onlara her şey yakışıyor ! Mutlu pazarlar !


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder