2 Kasım 2014 Pazar

Sevi Bebe'nin Öyküsü

Sevgili anne babalar, hepinize iyi hafta sonları :) Bugün hava tüm haftanın aksine gayet açık. Hafta içinde tüm yurt genelinde yağmur hepimizi esir almıştı, iliklerimize kadar ıslandığımız günleri geride bırakıyoruz. Önümüzdeki günlerde pastırma sıcakları yaşayacağımıza dair haberler yayılmaya başladı. Pastırma yazının kendini göstermesi de şimdiden başlamış görünüyor. Mis gibi bir hava var dışarıda, kuşlar dahi bu yalancı bahara kendini kaptırmış gibi sanki. Biri gerçekleri söylese mi acaba onlara da ? :)

Neyse konumuza dönelim. Zaman zaman sizlere bebek mağazaları hakkında yazılar yazmıştık, bugün o yazıları genelden birazcık daha özele çevirelim istiyorum. Önceki yazılarımızda bebek mağazalarının özellikleri, ne tür bebek mağazalarından alışveriş yapmamız gerekiyor vb. soruların cevaplarını birlikte aramıştık. Bugün ise bu yazıların özelinde anne babaların tercih ettiği bebek mağazalarından bir tanesi olan Sevi Bebe'yi birlikte inceleyeceğiz.

Bundan tam 24 sene önce bebek giyim sektörüne giriş yapan firma, o yıllarda hemen hemen tüm ürünlerini yabancı ülkelerden alıyordu. Sektöre bebek banyo filesini ilk olarak kazandıran firma, anne babaların gereksinimlerini müşterilerle bire bir diyalog halinde kalarak ürettiğini söylüyor, bu konuda da gerçekten başarılı olduklarını belirtmek gerek.14 sene öncesine dek çeşitli markalar adına tüm dünyaya üretim yapan başarılı Türk firması, bu sene ile birlikte kendi markasını kurdu ve bu isimi kullanarak tüm dünyaya açılmaya karar verdi.

İlk günlerinden bu yana kaliteli ürünlere sahip olan Sevi Bebe, yaklaşık 15 tane ürünün de patentine sahip ve bu konuda sanıyorum ülkemizde lider konumda. Ar-Ge ekibini tebrik etmek gerekiyor diye düşünüyorum.

Başarılı markanın misyonları arasında ise sağlıklı ve güvenilir ürünler üretmek, kanserojen baskı ve kimyasallardan uzak durmak, nikel içerikli fermuarlardan kaçınmak, kumaşlarını en kaliteli kullanım için tasarlamak, müşterilerin deneyimlerini ön planda tutarak üretimini ve müşteri yönetimini bu deneyimlere göre yapmak var. Eh bize de başarılar dilemek düşüyor.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder