29 Eylül 2014 Pazartesi

Bebek Arabası Fiyatları

Daha önceki yazılarımızda bebek arabalarının nasıl alınması gerektiğini, alınırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini incelemiş ve sizlerle paylaşmıştık. Bloğumuzu inceleyerek bebek arabası ile ilgili daha detaylı bilgilere de erişebilirsiniz. Bugünkü yazımızda sizlere alışveriş yaparken hepimizin en önemli önceliklerinden biri olan fiyat bazında inceleyeceğiz.

Bebek arabası fiyatları özelliğe, marka ve modele göre değişkenlik gösteriyor. Baston puset adı verilen türler ilk başlangıç için gayet ucuz olmakla birlikte bu tür bebek arabalarının fiyatları yaklaşık 60-70 TL civarında seyrediyor. İnternetten alışveriş yaparken güvenilir olmasına kesinlikle önem gösterin. 60-70 TL nin çok daha altında satılan ürünleri satın almak riskli olabilir. İnternetten alışverişin altın kuralı, güvenilir sitelerden alışveriş yapmak ve de piyasanın çok altında satılan ürünleri almamaktır.

Bebek arabası fiyatları çok değişkenlik gösteriyor. Ürünün en üst segmentinde ise yaklaşık 3000 TL civarında satılan otomatik katlanabilen bebek arabaları bulunuyor. Tabii ki bu kadar parayı bebek arabası için harcamak ne kadar doğru, orası size kalmış. 60 TL ile 3000 TL arasındaki farkı da hesap ederek bu fiyat aralığında alım yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder